Röjning & körning till soptippen Stockholm

Du kanske har funderat på att det vore bra med en körning till soptippen. Är du en av dessa berömda samlare, som ”spar, så man har”? En dag är dock förråden fyllda till bristningsgränsen. Du inser att du knappt har använt något av dina sparade ”bra-att-ha” saker.
Om du nyss har renoverat ditt hus eller din lägenhet, finns det mycket bråte. Där ligger till exempel gamla heltäckningsmattor, bräder, stenar från en urtagen vägg, dörrar, kartonger, gammal färg….

Välkommen att boka hämtning, röjning och körning till återvinningsstationen, välgörenhet eller soptippen

Nu måste något ske, och det måste gå fort.
Vad anledningen än må vara till behovet av bortforslingen, löser vi lekande lätt ditt problem.
Kontakta B&B Flyttservice, avdelningen för körning till soptippen i Stockholm och omgivning.
Vi kommer omgående för att hjälpa dig med att få rent och snyggt framför din bostad igen.

I bästa fall är allt löst skrot nedlagt i stora säckar. Helst redan sorterat.
Om inte, hjälper vi till med det också.
Våra starka och punktliga medarbetare från körning till soptippen i Stockholm
är snabbt på plats. De packar och lastar på systematiskt.
Körning till soptippen bär iväg en eller flera gånger, beroende på mängden och beskaffenheten av bråten.
På soptippen lastas det av, hela tiden enligt reglerna som råder. Det vill säga att soporna sorteras ner i stora containrar. Trä, metall, plastemballage och miljöfarligt gods hamnar separerade, var sak på sin plats. Meningen är att återvinning ska ske.
För att få ett begrepp om priset för körning till soptippen Stockholm, ring ett kort samtal till B&B Service. Vi ger besked och tar oss än bortforslingen av det du vill bli av med med engagemang.

Kanske behövs det en storstädning efter ombyggnaden och körning till soptippen?

Även det kan vi avlasta dig med.
För städtjänster får du göra rutavdrag, 50% av arbetskostnaden.  B&B övertar till på köpet det bökiga arbetet med skatteverkets blanketter  för att hjälpa kunden.
Om du tycker att trädgården har blivit lidande av byggnadsarbetet, ring till B&B! Vi är vana att snygga till ute som inne. Även trädgårdstjänst kan du få rutavdrag för.
  Vill du forsla bort fullt användbara möbler, kläder och hushållsvaror efter en flytt eller ett dödsfall, anlita gärna körning till soptippen även då! Men säg till att vi ska köra sakerna till välgörenhet enligt ditt val. Det kan vara till Myrorna eller Röda korset. Då tänker vi på miljön och spar på världens resurser.