Röjning och körning till soptippen

Välkommen till B&B Flyttservice din pålitliga partner för effektiv röjning och ansvarsfull bortforsling av skräp till soptippen i Stockholm. B&B:s Röjning och körning till soptippen kommer bums för att befria dig från skräp och grovsopor. Du pekar ut vad som ska hämtas, vi lastar det på bilen och kör iväg. Vi är dedikerade att erbjuda snabba och pålitliga tjänster för att hjälpa dig bli av med oönskat material och skapa ett rent och välskött utrymme.
Rent hus efter renoveringen. Färgburkar, gammalt virke och alla slags skräp hämtas direkt. Hux flux bort med rishögarna i trädgården höst och vår- och julgranen i januari! Vinds- och källarröjning? Äntligen bort med allt som har legat och skräpat!
När du fått hem den nya soffan eller tvättmaskinen ska den gamla skjutsas iväg.

Välkommen att boka hämtning, röjning och körning till återvinningsstationen, välgörenhet eller soptippen

Vi tänker inte bara på en hållbar utveckling, utan vi handlar också i överensstämmelse med tanken. Våra lastbilar är miljöklassade. Att återvinna i stället för att slänga bort spar mängder med energi och naturtillgångar. Möbler, kläder och prylar som är hela och rena lämnar vi direkt till Myrorna eller Stadsmissionen där de säljs och får ett nytt liv.

Dessutom kommer pengarna de såldes för väl till pass som hjälp till nödlidande medmänniskor. Det vi lämnar på återvinningsstationen sorteras och recyklas så småningom- även det en stor vinst för miljön
Sopstationen slutligen, även om en del sopor förvandlas till fjärrvärme, är det minst gynnsamma alternativet med tanke på miljön.

Ditt uppdrag utförs snabbt och effektivt enligt dina önskemål

Våra Tjänster:

 • Röjning av Olika Utrymmen:
  Vi erbjuder röjningstjänster för trädgårdar, vindar, källare, garage och andra utrymmen. Oavsett om det är överflödiga möbler, byggavfall eller grövre föremål, tar vi hand om allt.
 • Skräpbortforsling till Soptippen:
  Vårt team hanterar transporten av allt skräp till soptippen. Vi ser till att materialen avyttras på ett miljövänligt sätt och i enlighet med lokala bestämmelser.
 • Miljövänlig Återvinning:
  Vi prioriterar hållbarhet och ser till att så mycket som möjligt av det bortforslade materialet återvinns på ett ansvarsfullt sätt.

Varför Välja Oss?

 • Erfarenhet och Tillförlitlighet
  Med års erfarenhet i branschen kan du lita på vår expertis och tillförlitlighet i varje projekt.
 • Professionellt Team
  Vårt dedikerade team är utbildat och utrustat för att hantera olika typer av röjnings- och bortforslingssituationer.
 • Konkurrenskraftiga Priser
  Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för att göra våra tjänster tillgängliga för alla.

Professionell Röjning och Bortforsling av Skräp

KOSTNAD
Välkomna att kontakta oss för offert och konsultation angående röjning och körning till soptippen.

Kontakta Oss
Låt oss ta hand om röjningen och bortforslingen så att du kan fokusera på det viktiga. Kontakta B&B Flyttservice idag för att få en kostnadsfri offert och schemalägga ditt uppdrag.

B&B Flyttservice

Besöksadress: Pyramidbacken 6
Postadress: 141 75 Kungens Kurva
Tel: 087400444
info@bbflyttservice.se