Flyttservice Stockholm med Rut–avdrag från 1 aug 2016

Du har sålt din lägenhet och ska flytta, eller din familj har fått tillökning och du har lyckats hitta en villa, eller barnen har flugit ut och du har bestämt dig för att sälja bostadsrätten och byta till till en mindre lägenhet alternativt ett seniorhem. Dessa olika livssituationer har en gemensam nämnare: du behöver en förstklassig flyttservice.

Flyttservice i Stockholm

B&B flyttservice i Stockholm är fena på att ordna din flytt inom huvudstaden och omgivningar samt till övriga landet på ett ansvarsfullt sätt.
Första steget kunden och vi tar tillsammans är ett planeringssamtal då vi fastslår flyttdagens datum, ramtider, alla faser och arbetsmoment, särskilda önskemål från kunden och allt annat av vikt.
Om du vill slippa nedpackningen av glas, porslin, husgeråd, prydnadsföremål etc i kartonger, ordnar B&B flyttservice detta för att avlasta dig.
När det är dags för flytten tar våra flyttexperter varsamt hand om ditt bohag, lastar allt skonsamt in i flyttbilen och kör dina ägodelar säkert till din nya adress.
Där vidtar avlastningen av bohaget lika försiktigt som vi är vana vid och allt bärs till exakt den plats i ditt nya hem som du har bestämt.
Och flyttservice sista steg i flyttprocessen blir, om du så önskar, uppackning av lådorna så att du snabbt kan komma i ordning och får det trivsamt där hemma.
För din och vår säkerhet är vi försäkrade hos If ifall att en olycka skulle ske- men det brukar inte vara fallet.
Din B&B flyttservice Stockholm kommer att känna sig nöjd när du, vår kund, är tillfreds med vårt arbete!
Och priset för våra tjänster? Det beror förstås på flera faktorer: bostadens storlek, hur långt bohaget skall flyttas, vilka flyttjänster du tar i anspråk…. Ta gärna upp prisfrågan med B&B flyttservice under vårt initiala samtal.

Från och med 1 aug 16 gäller rutavdrag för flyttkostnaden.

B&B flyttservice ordnar detta åt dig, så det blir inga extrabesvär med blanketter, men du märker det på priset!
Det finns ett steg i flyttprocessen som vi inte har nämnt ännu: lägenheten eller huset du lämnade måste överges till nästa som flyttar in i fullständigt nystädat och fräscht skick. Flyttstädning ingår som tur är också i våra tjänster!
Efter flytten kommer du att kunna rekommendera både vår proffsiga flyttservice Stockholm och likaså vår skinande rena flyttstädning till vänner och bekanta!

Mer info för flyttjänster:

Avdrag medges för följande flyttjänster som utförs och betalas från och med den 1 augusti 2016:

  • flytt av bohag mellan bostäder
  • flytt av bohag till och från magasinering, förutsatt att magasineringen sker under en kortare period och ingår som ett led i flytten
  • packning och uppackning
  • lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • arbetstiden för transporten.

Inget avdrag medges för:

  • kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinhyra i samband med flytten.