Flyttstädning i Stockholm

Du har fått tag på en ny, fin lägenhet, dina drömmars hus, en affär eller en lokal du behövt länge. Grattis! Men, vilket jobb som väntar dig nu! Organisera och planera hela flytten, syna allt som ska med, sortera ut och göra dig av med det som inte längre behövs, packa allt som ska med, beställa flytthjälp, genomföra flyttningen, packa upp och möblera samt sortera in allt på det nya stället….

Och då är det inte städat än där du har flyttat ut!

Du ska ju överlämna ett klanderfritt rengjort ställe till de nya ägarna eller hyresgästerna.
Och där kommer vi in i bilden! B&B Flyttstädning i Stockholm övertar denna besvärliga del av din flyttning och avlastar dig med glädje! Det moderata priset du betalar för tjänsten är försvarligt med tanke på att de utrymmen du flyttar ut från ska överlämnas återställda praktiskt taget i nyskick. Detta åtar vi oss att ombesörja med engagemang, noggrannhet och ett bokstavligen lysande resultat.

Vi har de kunniga medarbetarna

Vi har de kunniga medarbetarna, de miljövänliga medlen och metoder som behövs samt den arbetskvalitet och resultatinriktning som garanterar att din flyttstädning utfaller till din fulla belåtenhet. Eventuella reklamationer åtgärdar vi direkt om du talar om vad som mankerade inom 24 timmar efter avslutad flyttstädning Stockholm.